Kaspersky Endpoint Security For Business

İşletmenizin en çok değer verdiği şeyleri koruyun Siber suç araçları ucuzladıkça kuruluşlar, güvenlik vakalarında ve hedef gözeten saldırılarda dramatik bir artışla karşı karşıya kalıyor. Uzaktan çalışma, bilgi alışverişi yöntemlerindeki bolluk ve çoğumuzun çevrimiçi dünyada yetiştiği ve güvenli siber pratikler konusunda yumuşak davrandığı da göz önünde bulundurulduğunda risk artıyor. Bu zorlu ortamda, BT altyapınızın her unsurunu en gelişmiş siber tehditlere karşı bile koruyacak ve değişen dünyada bütçenizi zorlamadan iş sürekliliği sağlayacak doğru güvenlik ürününe sahip olduğunuza nasıl emin olabilirsiniz? Kaspersky Endpoint Security for Business, işinize göre ölçeklendirilebilen, işinizin sürekliliğini ve varlıklarını koruyan otomatik bir tehdit savunması ve sistem güçlendirmesi sunmak için gerekli tüm yapı taşlarını sağlıyor. Sonuçlar ortada.


Diğerlerini geride bırakan siber güvenlik Korumada performans ve verimlilik arasındaki mükemmel uyumu sağlamak için çok katmanlı yaklaşımımızla birlikte sunulan otomatik EDR teknolojileri. Kaspersky, Forrester Wave Uç Nokta Güvenliği Paketleri 2019 değerlendirmesinde Lider seçildi.
 
Uç noktaları, sunucuları ve ağ geçitlerini koruyun Dünyanın en çok test edilen ve en çok ödül alan güvenlik teknolojileri, minimum yanlış pozitif sonuçla tespit yetinizi güçlendirerek uç noktaları, sunucuları, ağ geçitlerini ve kapsayıcıları korur.

Güvenlik yönetimi ve delegasyonunu modernleştirin Bulut veya yerinde dağıtım modeli desteklerine sahip bu birleşik konsol, Active Directory Integration teknolojisinin yanı sıra Rol Tabanlı Erişim Kontrolü (RBAC) teknolojisini ve özelleştirilebilen kontrol panellerini de destekler; böylece erişim, bireysel ekip üyelerinin sorumluluklarına göre kişiselleştirilebilir.

Hem toplam sahip olma maliyetini hem de karmaşıklığı azaltın Forrester’ın müşterilerle gerçekleştirdiği mülakatlar ve ardından yayınladığı rapor, müşterilerimizin çözümümüzle %441 yatırım getirisi elde ettiklerini doğruladı.2 Bu sene, Yeni SaaS ürünümüz sayesinde, konsol yükseltmeleri ve çok daha fazlasını da ekstra bir ücret almadan sunacağız; dolayısıyla yatırım getirisi potansiyeli daha da yüksek olacak. Kurumsal düzeydeki bulut konsolumuz, bakım görevlerine değil, güvenlik vakalarına odaklanmanızı sağlar.

Sistemleri güçlendirin ve üretkenliği artırın Host Intrusion Prevention teknolojisi ve hepsinini reddetme varsayılan özelliğiyle gelen buluttan sağlanan web, cihaz ve uygulama kontrolleri, saldırı yüzeyinizi küçülterek kurumsal kaynaklarınızı BT çeperinizin dışındayken bile korumaya yardımcı olur.

Otomatik EDR ile daha fazla saldırıyı ve sızma girişimini tespit edin Otomatik EDR, kullanıcı cihazlarını işletim sistemindeki ve yaygın uygulamalardaki yamanmamış güvenlik açıklarını kötüye kullanan hedefli saldırılara karşı korur. Ayrıca anormal davranışı tanımlayarak hedefli fidye yazılımlarını ve dosyasız tehditleri otomatik olarak tespit eder ve geri alır.

İşletim sistemi ve yazılım dağıtım görevlerini otomatikleştirerek zamandan tasarruf sağlar Bayilerde ve home-office’lerde yeni iş istasyonları kurma işlemi uzaktan, otomatik olarak yapılabilir. Ayrıca mesai saatleri dışında yeni uygulamalar yükleyebilir veya mevcut uygulamaları güncelleyebilirsiniz.

Buluta geçiş girişimlerini basitleştirin Üçüncü taraf uç nokta koruma çözümlerinden doğrudan kolay ve hatasız bir geçiş sağlamaya yardımcı olurken, dağıtım sonrası kalite güvence denetim hizmetimiz yapılandırmanın doğru olup olmadığını kontrol eder.
 
Dijital dönüşümün merkezindeki sakinlik Otomatik yazılım dağıtımı ve ürün sürümleri arasında pürüzsüz yükseltme, dağıtım durumu olaylarının sayısını en aza indirerek güvenlik uzmanlarına zamandan (ve harcamadan) tasarruf sağlar; böylece uzmanlar daha önemli görevlere vakit ayırabilir.

Bizim bilgimiz, sizin gücünüz Üstün tespit oranları ve dahili Otomatikleştirilmiş EDR, ciddi sayıda saldırıya hızlı şekilde yanıt verebileceğiniz, toplam sahip olma maliyetini düşürebileceğiniz ve insan sınıflandırması gerektiren olayların sayısını en aza indirmeniz anlamına gelir.

 Küçük bir hata büyük sonuçlar doğurmamalı Varsayılan güvenlik ayarları optimize edilmiştir. Dahili güvenlik rehberimiz yapılan değişiklikleri izleyerek potansiyel hatalara karşı uzmanları uyarır.
 
Uç nokta korumasının ötesinde: Şu anda ve gelecekte Benzersiz gerçek zamanlı tehdit istihbaratı ve makine öğreniminin benzersiz kaynaklarına dayanan teknolojilerimiz, sürekli gelişerek en son, en karmaşık siber tehditlere karşı iş değerlerinizi güvence altına almanızı sağlar.

Karar verenler ve sektör liderleri tarafından övgüye layık görüldü Pazarlama söylemlerini unutun. Kaspersky Vulnerability and Patch Management’a geçmiş olanların önerilerini dinleyin ve avantajlardan yararlanın:

• Sürekli olarak olağanüstü koruma: Tek adımlık yükseltmeler her zaman güncel kalmanızı ve en son siber tehditlere karşı hazır olmanızı sağlar.
• Kullanıcı dostu, merkezi yönetim: Tek sunucu, tek web konsolu, tek aracı.
• Bileşenlerin daha derinlemesine entegrasyonu: Onlarca yıl boyunca en yüksek puanları ve bağımsız doğrulamaları alarak geliştirildi.
• Tek bir alımda ihtiyaç duyduğunuz her şey: Şeffaf maliyet ve lisanslama.
 
Kendiniz deneyin
Güçlü bir şekilde Ar-Ge’ye odaklanmamız, maliyet açısından verimli koruma teknolojileri sunabilmemiz ve ürünlerimize bu kadar fazla sayıda teknolojik yenilik ekleyebilmemiz için kaynakları önemli olan yerlere ayırmamızı sağlıyor. İşletmenizi tehdit eden gelişmiş tehditlere karşı adaptif korumayı kendiniz deneyimlemeye ne dersiniz? 30 günlük ücretsiz Kaspersky Endpoint Security for Business deneme sürümü için bu sayfayı ziyaret edin.
 
Büyük resim: Kaspersky kurumsal BT güvenliği çözümleri
Uç nokta koruması ne kadar önemli olsa da yalnızca bir başlangıçtır. İster türünün en iyisi ister tek kaynaklı bir güvenlik stratejisi kullanın, Kaspersky Lab hibrit bulut altyapılarına ve eski Windows XP sistemlerine yönelik birbirine bağlı veya bağımsız çalışabilen ürünler sunar. Bu sayede performanstan, verimlilikten veya seçim özgürlüğünüzden taviz vermeden istediğiniz stratejiyi özenle seçebilirsiniz. Web sitemizden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bize Ulaşın

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında
Hemen Bilgi Alın

Image

Kurumsal

Inventum Teknoloji ve Bilgi Hizmetleri, bir InfoNet kuruluşu olup Kaspersky’nin Türkiye distribütörüdür.

İletişim

Adres. Gazeticiler Sitesi Hikaye Sok. No:7/9
Esentepe Şişli / İstanbul

Tel. +90 (212) 356 40 74
Fax. +90 (212) 275 45 77