Kaspersky Security For Internet Gateway

World Wide Web ile çalışmak, günümüz işletmelerinin çoğunluğu için çok önemlidir. Kurumsal internet ağ geçidiniz sadece çalışanlarınızın internet kaynaklarına erişimini sağlamaz, aynı zamanda onları sosyal mühendislik ile hedeflemek ve sofistike kötü amaçlı yazılımlarla uç noktalarınıza saldırmak için siber tehditlere bir giriş noktası da sağlar. Kaspersky Security for Internet Gateway virüsler, veri sızıntıları ve internetteki dikkat dağıtıcı öğeler gibi konularda riski ciddi oranda azaltır.

·         En yeni web tabanlı tehditlere karşı çok katmanlı ağ geçidi düzeyinde koruma sağlar
·         Uç noktalarınıza ulaşmadan önce virüsleri engeller
·         Sosyal mühendisliğin etkilerini ortadan kaldırır
·         Mevcut ağ geçidi düzeyindeki savunmalarınızı kolayca tamamlar
·         İnternet kaynağı kullanımını denetleyerek saldırılara maruz kalma riskinizi azaltır
·         Yönetmeliklere uyum girişimlerine destek ve yardımcı olur
·         Çoklu bağımsız çalışma alanlarının yönetimine olanak tanır
·         Gelişmiş saldırıları algılamaya yardımcı olur ve otomatik yanıt verir
 
Stratejik bir şekilde yerleştirilmiş kurumsal siber güvenlik katmanı
Kaspersky Security for Internet Gateway, proxy sunucunun, şirket altyapısı ile dış dünya arasındaki web trafiği için doğal bir geçiş yolu görevi görmesinden yararlanır ve tehditleri erkenden fark etmesi sayesinde bunlara daha az maruz kalmanızı sağlayarak kurumsal BT ağınızı korur. Bu görevin yerine getirilmesi için sağlanan özelliklerin kapsamı, kullanım kolaylığı ve benzersiz koruma kalitesi sayesinde Kaspersky Security for Internet Gateway, siber dokunulmazlığa ulaşmak için çok önemli bir adım.
 
En çok test edilen ve en fazla ödül kazanan güvenlik çözümü ve daha fazlası
Sektördeki en güçlü koruma teknolojilerden biri olarak, gelen ve giden web trafiğindeki tehlikeleri tespit etmekte, engellemekte ve etkisiz hale getirmekte; kötü amaçlı yazılım, fidye yazılımları ve potansiyel olarak istenmeyen programlara sıfıra yakın hatalı pozitif sonuçla filtreleme yapabilmektedir. Bu ürün, küresel tehdit istihbaratı tarafından desteklenen ve yeni nesil teknolojileri birleştiren tüm Kaspersky Lab ürünlerinde bulunan aynı eşsiz düzeyde güvenliğe sahiptir.
 
Yoğun işler için optimize edilmiş çok katmanlı güvenlik
Kaspersky'nin benzersiz kötü amaçlı yazılım koruması, güçlü bulut tabanlı mekanizmaların yardımıyla, makine öğrenimi algoritmalarına dayalı olanlar da dahil olmak üzere birden çok proaktif güvenlik katmanı içermektedir. Tanınırlık ve içerik filtreleme, kimlik avı koruması ve web kontrolü gibi özelliklerin tümü daha fazla koruma katmanı sağlar ve tümden çözüm, altyapı anlamında Kaspersky Lab entegre güvenlik platformunun önemli bir katmanını oluşturur
 
Hem güvenlik hem de verimlilik için internet kullanımının yönetilmesi
Spesifik web tabanlı kaynak kategorilere erişimi yönetme ve bazı dosya türlerinin iletimini kısıtlama özelliği, iş verimliliğinizi artırırken tehdide maruz kalma riskinizi azaltır. Hem tehlikeli hem de potansiyel zaman kaybı olan web sitelerine ve sosyal medya erişimine kısıtlama getirilmesiyle çalışanların eylemlerine bağlı mesleki risk seviyeleri önemli ölçüde azaltılabilir.

Bize Ulaşın

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında
Hemen Bilgi Alın

Image

Kurumsal

Inventum Teknoloji ve Bilgi Hizmetleri, bir InfoNet kuruluşu olup Kaspersky’nin Türkiye distribütörüdür.

İletişim

Adres. Gazeticiler Sitesi Hikaye Sok. No:7/9
Esentepe Şişli / İstanbul

Tel. +90 (212) 356 40 74
Fax. +90 (212) 275 45 77