Kaspersky Security For Storage

Daha Önce Hiç Görmediğiniz Veri Koruması
Her Zaman Açık Ve Hızlı Depolama Güvenliği

Kaspersky Security for Storage, kurumsal ağa bağlı depolama alanlarında (NAS) ve Dosya Sunucularında bulunan değerli ve hassas veriler için sağlam, yüksek performanslı ve ölçeklenebilir koruma sunar.

ICAP ve RPC dahil olmak üzere hızlı protokollerle sorunsuz entegrasyon, güvenilir koruma ve optimize edilmiş son kullanıcı deneyimi sağlamak için depolama sistemleri verimliliğini korur.

Güvenilir Ve Şeffaf Veri Koruması
Yerel entegrasyon esneklik, ölçeklenebilirlik ve olağanüstü operasyonel verimlilik sunarken veri depolama sistemlerinin performansını ve üretkenliğini olumsuz etkilemez.
Yenilikçi teknolojiler en gelişmiş koruma özellikleriyle olağanüstü hata toleransı sunar ve hatta fidye yazılımı saldırılarına karşı koruma sağlayabilir.
 
Hiç durmayan NAS koruması
Optimum süreklilik için kendi kendini koruma özellikleri dahil olmak üzere depolama alanları için güvenilir, gerçek zamanlı koruma
 
NetApp NAS için Fidye Yazılımı Koruması
NetApp FPolicy entegrasyon protokolünden yararlanarak tüm verilerinizi koruyun ve şifreli kötü amaçlı yazılımla mücadele edin.

Tüm dosya operasyonları için güvenlik
Yerel entegrasyonlu kötü amaçlı yazılımdan koruma motoru, kökeninden bağımsız olarak NAS ve Dosya Sunucularınızdaki dosya operasyonlarını sürekli olarak korur.

Depolama performansını korur
NAS ve Dosya Sunucularınız için olağanüstü siber güvenlik koruması ve iyi tanınan kaynak verimliliği.

Bize Ulaşın

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında
Hemen Bilgi Alın

Image

Kurumsal

Inventum Teknoloji ve Bilgi Hizmetleri, bir InfoNet kuruluşu olup Kaspersky’nin Türkiye distribütörüdür.

İletişim

Adres. Gazeticiler Sitesi Hikaye Sok. No:7/9
Esentepe Şişli / İstanbul

Tel. +90 (212) 356 40 74
Fax. +90 (212) 275 45 77