Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP)

Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP), bütünsel bir güvenlik farkındalığı çözümüdür. Çevrimiçi eğitim programlarına hem bilgi sunan hem de gerçek siber farkındalık becerileri geliştiren yeni bir yaklaşımdır. ASAP, raporlama ve analizlerle müşterilerin güvenlik farkındalığı yolculuğunun her adımında onlara yardım eder.

Eğitim hedefleri belirlemede, otomatik öğrenim yolunda ve oyunlaştırmada basitlik hem çalışanlar hem de şirketin yönetimi tarafından gerçek hayatta verimliliği artırmaktadır.
  • Program yönetimi: Tam otomasyondan gelen basitlik. 10 dakikada programı başlatabilirsiniz: Hedefi belirleyip kullanıcıların listesini yüklemeniz yeterlidir. Platform her bir çalışanın bireysel hızına ve öğrenme yeteneklerine uyum sağlar ve sizin aksiyonlar almanıza yönelik raporlama ve tavsiyeler sunar.
  • Eğitim verimliliği: Kesintisiz mikro öğrenim. İçerik özellikle, donuk ve sıkıcı uzun dersler sunmadan, güçlü beceriler edinmeyi ve bilgilerin akılda kalmasını sağlayan mikro öğrenim için yapılandırılmıştır.
  • Her güvenlik konusu hakkında bir dizi kapsamlı araç. Her ders farklı bir içerik türü kullanır: eğitim, güçlendirme, test veya anket, simülasyon temelli görevler ve alıştırmalar, kimlik avı saldırısı simülasyonları.
  • Çeşitli iş ihtiyaçlarına uygundur: Bağlı kuruluşların yönetimi için çoklu kullanıcı desteği, yalnızca etkin kullanıcılar için ödeme fırsatı, çoklu dil desteği ve farklı kültürlere uygulanabilirlik.

Bize Ulaşın

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında
Hemen Bilgi Alın

Image

Kurumsal

Inventum Teknoloji ve Bilgi Hizmetleri, bir InfoNet kuruluşu olup Kaspersky’nin Türkiye distribütörüdür.

İletişim

Adres. Gazeticiler Sitesi Hikaye Sok. No:7/9
Esentepe Şişli / İstanbul

Tel. +90 (212) 356 40 74
Fax. +90 (212) 275 45 77