Kaspersky® Security For Microsoft Office 365

Yerleşik güvenlik denetimlerinin yarattığı güvenlik boşluğunu kapatmak için Gelişmiş Microsoft Office 365 koruması

Kaspersky Security for Microsoft Office 365, bulut odaklı kuruluşları; fidye yazılımı, kötü amaçlı ekler, istenmeyen postalar, kimlik avı, kurumsal e-postaların ele geçirilmesi (BEC) ve bilinmeyen tehditlere karşı korumak için gelişmiş sezgisel algoritmalar, korumalı alan, makine öğrenimi ve diğer yeni nesil teknolojileri kullanır.

Kimlik avı, fidye yazılımı ve diğer gelişmiş tehditleri durdurun
Kötü amaçlı bir bağlantıya veya e-posta ekine masum bir tıklama, saldırganların ağınıza girmesine, kötü amaçlı yazılımların ve fidye yazılımların kurumsal altyapınızın tamamına yayılmasına neden olabilir. SPF, DKIM ve DMARC dahil olmak üzere başarısını kanıtlamış yöntemler ile korumalı alan ve makine öğrenimi teknolojilerini bir arada kullanan Kaspersky Security for Microsoft Office 365, herhangi bir kullanıcı tehditlerin ağa sızmasına neden olmadan tehditleri filtreler.

Kurumsal OneDrive'da kötü amaçlı yazılım yayılmasını önleyin
Kurumsal OneDrive, Microsoft Office 365 kullanıcıları için güvenilir bir depolama alanı olma görevi görür. Bu özelliğiyle kurum içinde kötü amaçlı yazılım yaymak için oldukça cazip bir araçtır. Kaspersky Lab'in kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma motoru, hem Exchange Online'da hem de OneDrive'da kötü amaçlı yazılımları zamanında tespit etmek için imzaya dayalı kontrol ile sezgisel ve davranışsal analizi bir arada kullanır.

SECaaS (Hizmet Olarak Güvenlik), SaaS (Hizmet Olarak Yazılım) ile buluşuyor
Microsoft Office 365 gibi Kaspersky Security for Microsoft Office 365 çözümü de bulutta barındırılır. Kesintisiz entegrasyon ve anında koruma sağlamak için API aracılığıyla mevcut altyapınıza anında bağlanır. Ayrıca e-posta gönderme/alma işlemlerinde gecikmeye neden olmaz.
 
Etkileyici Avantajlar

Microsoft Office 365 paketinin e-posta ve depolama bileşenleri için hepsi bir arada koruma: Kaspersky Security for Office 365, tamamen entegre bir güvenlik çözümü olarak kimlik avı saldırılarına, kötü amaçlı yazılımlara, istenmeyen e-postalara ve istenmeyen eklere karşı etkili temizleme ve koruma için gelişmiş tehdit tespiti ve önleme özellikleri sunar.

Tehditleri azaltırken üretkenliği artırın: API ve Microsoft Azure iş yüklerinin kullanımı aracılığıyla Microsoft Office 365 ile kurulan kapsamlı entegrasyon sayesinde gecikme ve bekleme yaşanmaz; kullanıcı verimliliği üzerinde hiçbir olumsuz etki bırakmayan kesintisiz iş akışı sağlanır.

Hızlı ve kolay bir şekilde çalışmaya başlar: Çevik ortamınız için hızlı başlangıç korumasına hazır, esnek ve kolay yapılandırılabilir ilkelerle zaman alıcı yapılandırma görevlerinden kurtulun.

Daha iyi kontrol, doğruluk ve verimlilik: Birden fazla konsolda çalışmak verimsizdir. Yöneticinin, Exchange Online Protection karantinasını ve Kaspersky Security for Office 365 yedeğini tek bir panoda görüntüleyebilmesi için e-posta güvenlik yönetimini birleştirdik.

Bir daha hiçbir e-postanız kaybolmayacak: Çünkü hiçbir e-posta silinmez; bunun yerine (30 gün boyunca) yedekleme klasörüne alınır. Böylece her zaman tüm e-postalarınıza erişebilirsiniz. Silinen postaları bulmak ve gerektiğinde geri yüklemek için e-postaları yedekleme klasöründe aramanız ve filtrelemeniz yeterlidir.

GDPR ve veri uyumluluğu: Kaspersky Lab, gizliliğinize saygı duyar; müşteri e-postalarını ve dosyalarını asla saklamaz. Tüm veriler müşteri tarafından belirlenen veri merkezinde işlenir ve Microsoft Office 365'in müşteri tarafında depolanır.
 
Güçlü özellikler
Office 365 ile kesintisiz entegrasyon
Kaspersky Security for Office 365, Graph API ve Exchange Online cmdlet'lerini ve diğer Microsoft onaylı teknolojileri kullanarak Exchange Online ile entegre edilir. OAuth 2.0 ile OneDrive entegrasyonu, Kaspersky uygulamasına onay vermek kadar kolaydır.

Gelişmiş e-posta doğrulaması
Kaspersky Security for Office 365, e-posta kimlik avı saldırılarında ve istenmeyen e-postalarda kullanılan e-posta sahtekarlığı yöntemlerini tespit etmek ve önlemek için SPF (Sender Policy Framework), DKIM (Alan Adı Anahtarlarıyla Tanımlanmış E-Posta), ve DMARC (Alan Adı Temelli Mesaj Doğrulama, Raporlama ve Uygunluk) e-posta doğrulama ilkelerini kullanır.

Çok katmanlı tehdit tespiti Kaspersky Lab'in kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma motoru, sizi hem Exchange Online hem OneDrive'daki bilinen, bilinmeyen ve gelişmiş kötü amaçlı yazılım tehditlerinden korumak için imzaya dayalı korumanın yanı sıra buluşsal ve davranışsal analizi ve bulut destekli teknolojileri bir araya getirir.

İsteğe bağlı posta kutusu taraması İsteğe bağlı taramalar, belirli bir dönem içinde belirli posta kutularına kaydedilmiş e-posta mesajlarını ve diğer e-posta nesnelerini taramanıza imkan verir. Bu özellik, Kaspersky Security for Microsoft Office 365 etkinleştirilmeden önce posta kutularınızın maruz kalmış olabileceği hedefli e-posta tehditlerini ortadan kaldırır.

Esnek koruma ilkeleri Kuruluşlar, Kaspersky Security for Office 365 çözümünün yapılandırılabilir ilke tabanlı korumasını kullanarak farklı kullanıcı grupları için farklı koruma düzeyleri yapılandırabilir. Örneğin bazı çalışanlar makro içeren Office belgeleriyle çalışırken diğerleri, içinde makro bulunan Office belgeleriyle çalışmaz. Sonuç: İşletmenize uygun esnek bir güvenlik tutumu.

Gelişen sahtekarlık ve BEC tespiti
Sahtekarlık ve kurumsal e-postaların ele geçirilmesi riskini en aza indirmek için kimlik avı tespitiyle ilişkili makine öğrenimi (derin öğrenme) yöntemlerinden ve buluşsal kontrollerden faydalanın. Kimlik avına karşı koruma motoru, her e-posta mesajından yüzlerce karakteristik özellik toplar, analiz eder ve şüpheli bir hareket olup olmadığına karar verir.

Bize Ulaşın

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında
Hemen Bilgi Alın

Image

Kurumsal

Inventum Teknoloji ve Bilgi Hizmetleri, bir InfoNet kuruluşu olup Kaspersky’nin Türkiye distribütörüdür.

İletişim

Adres. Gazeticiler Sitesi Hikaye Sok. No:7/9
Esentepe Şişli / İstanbul

Tel. +90 (212) 356 40 74
Fax. +90 (212) 275 45 77