Kaspersky Endpoint Detection And Response (EDR)

Maliyetleri Düşürürken Uç Nokta Güvenliğini Artırın

Dijital dönüşüm gerçekleştiren işletmeler, siber suçlular için değerli hedeflerdir. Günümüzde, her bir tehdidi ortaya çıktığı anda saptamak ve engellemek yeterli değildir; karmaşık tehditlere karşı kendinizi mümkün olan en erken aşamada başarıyla savunabilmek için kök neden analizi gerekir. Tehditlerin otomatik olarak engellenmesinden karmaşık olay müdahalesine kadar eksiksiz uç nokta koruma döngüsü, önleyici teknolojilerin gelişmiş savunma özellikleriyle desteklenmesi demektir. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR), kurumsal ağdaki tüm uç noktalarda kapsamlı görünürlük sağlayarak gelişmiş tehditleri keşfetmeye, önceliklendirmeye, soruşturmaya ve etkisiz hale getirmeye yönelik rutin görevlerin otomasyonunu mümkün kılar.  Bunun sonucunda, ekstra maliyet olmadan olay işleme hızı ve verimliliğinde önemli bir artış elde edilir.

Gelişmiş savunma için tek aracı
Önleme, soruşturma, avlama ve müdahale için tek bir aracının kullanılması sayesinde toplam sahip olma maliyetiniz düşer, olay yönetimi kolaylaşır ve bakım maliyetleri en aza iner. Dünya lideri Kaspersky Endpoint Security for Business içinde etkinleştirilebilen bir modül olarak, gelişmiş tehdit saptama, soruşturma ve karmaşık olaylara müdahalelere yönelik Kaspersky EDR, hızlıdır ve kolay uygulanır.

Proaktif Tehdit Avı
Kaspersky EDR, ilk kanıt toplama için gereken süreyi azaltır, uç nokta düzeyindeki telemetri analizini iyileştirir ve EDR süreçlerini otomatik hale getirir; böylece genel müdahale sürelerini saatlerden dakikalara indirir. Tek bir web arabirimi, henüz ağda bulunmayan uç noktalar için veya veriler bir saldırı esnasında şifrelenmişken bile gerçek zamanlı soruşturmayı sağlar ve aktivite geçmişi veri tabanına genel bakış sunar.

Uyarlanabilir Tehdit Yanıtı
Bir soruşturma ve karmaşık olaylara müdahale aracı olarak Kaspersky EDR, tüm veri toplama, analiz etme ve depolama işlemlerinin şirket bünyesinde gerçekleştirilmesini sağlayarak ham telemetride ve kritik verilerde/dosyalarda tam gizlilik sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yani güvenlik ekibi verilerin tam kontrolünü elinde tutar ve bu da yönetmelikler veya başka nedenler dolayısıyla hiçbir veri öğesinin kurumsal BT güvenlik çemberi dışına çıkmamasını sağlamak zorunda olan kuruluşlar için özellikle önem taşır.

Bize Ulaşın

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında
Hemen Bilgi Alın

Image

Kurumsal

Inventum Teknoloji ve Bilgi Hizmetleri, bir InfoNet kuruluşu olup Kaspersky’nin Türkiye distribütörüdür.

İletişim

Adres. Gazeticiler Sitesi Hikaye Sok. No:7/9
Esentepe Şişli / İstanbul

Tel. +90 (212) 356 40 74
Fax. +90 (212) 275 45 77